Mijo Majhen Hair

MIJO MAJHEN HAIR

TOP 5 hit frizura za zimu

Ove sezone ultimativni trend je zdrava, sjajna i prirodna kosa kao i naglasak na individualnom looku te prirodnim teksturama kose. Manje je više je jedan od vječnih trendova tako se preporučuju lagane teksture, lagani valovi ,prirodne boje i pramenovi te ležerne i razbarušene frizure i redovita njega Ovo su neki od glavnih trendova i prijedloga za šišanje i styling kose ove zime.

BOB

GLORIA GLAM photo MARKO GRUBIŠIĆ

Definitivno  najpopularnija  frizura i cut  ove godine je kratki bob. Puno cura se odlučilo za drastičan rez te ošišalo kosu na kratki bob. Ako želite moderan izgled možete se poigrati s asimetričnim šišanje te vrhove odrezati što ravnije bez istanjivanja. Neka vaš bob bude što kraći da  se nadziru ramena ili možete probati još kraći ispod ušiju. Što se tiče stylinga bezbroj je mogućnosti te je lako za održavanje. Možete oprati kosu te samo ostaviti prirodan izgled i teksturu ili napraviti  ravnu stazu na sredini i ispeglati kosu na jako ravno. Isto tako možete staviti iza uha i napraviti duboku stazu sa strane ili figarom prelomiti lagane valove s ravnijim vrhovima.

MESSY NEUREDNE PUNĐE

Ako želite skupljenu kosu a ne želite izgledati presvečano i preozbiljno svakako isprobajte hit messy razbarušene punđe. Ovaj izgled je jako popularan kod poznatih pjevačica i glumica te često odaberu baš taj styling kose za red carpet ili dodjele nagrada. Kosu lagano nakovrčajte figarom, raščešljate širokim češljem, pošpricajte sa sprejom za teksturu te lagano skupite špangicama punđu što niže. Lagano pošpricajte još laka da i izvucite par pramenova da vam ležerno uokvire lice te izvucite par pramenova i iz punđe za što ležerniji izgled.

GRAZIA photo JELENA BALIĆ

UKRASI ZA KOSU

STORYBOOK photo FRANJO MATKOVIĆ

Definitivno najveći trend su ukrasi za kosu i ne možete pogriješiti ako ih staviti u svim mogućim oblicima ili količinama na kosu. Svaki izgled i styling kose možete dodatno začiniti s ukrasom ovisno koji izgled želite dobiti. Jako su popularni biseri u kosi koje možete staviti u laganu razbarušenu punđi ili kao kopču ako imate bob te time naglasiti jednu stranu. Kosu možete ukrasiti i malim perjem koje stavite u kosu u valove da izgledaju kao pramenovi kose ili možete ih staviti da padaju niz niski rep. Popularne si i marame koje možete uplest u visoke punđe ili ležerne pletenice.

70te

JOLIE PETITE photo JELENA BALIĆ

Boho izgled inspiriran 70tim je i dalje popularan i trendi. Nose se prirodni valovi, lagani osunčani pramenovi, što manje proizvoda u kosi te duboke šiške preko očiju. Ako poželite taj izgled stavite na kosu pjenu za učvršćivanje ispletite  par laganih pletenica te ih sušite i zagrijte sušilom i ostavite da se ohlade. Kasnije ih raspletite te ih raščešljate četkom da dobijte mekani prirodni izgled te stavite malo ulja na vrhove.

WET LOOK

Mokri izgled kose je i dalje popularan već nekoliko sezona pa i ove zime. Sve više cura se odlučuje za wet look ili mokri styling frizure te time postižu sexy svježi i moderan izgled. Poigrajte se gelom ili pjenom za kosu, začešljate prema unazad ili napravite valove preko čela prstima ili češljom te kasnije posušite fenom da ostane. Za kraj finiširajte lakom za kosu te sjajem za kosu da dobijte mokri efekt.

NIKA TURKOVIĆ photo SENJA VILD