Mijo Majhen Hair

MIJO MAJHEN HAIR

TOP 5 proizvoda za ljeto

Kosu ljeti treba paziti i njegovati baš kao i kožu. Ljeto je idealno da se opustite i oslobodite svoju kosu na suncu i moru. Kosa ljeti je izložena jakom suncu i moru koja je isušuje te čini ispucalom i zapetljanom pa je pokušajte ostaviti što prirodnijom. Za zaštitu kose da bi ostala svježa i zdrava ljeti potrebni su vam i odgovarajući proizvodi koji joj daju vlagu i vraćaju sjaj te zaštitila od utjecaja UV zraka. Odaberite proizvode za njegu kose koja vašoj kosi odgovara najviše ali probajte izabrati što prirodniji šampon i masku ili se koristite prirodnim uljima. Ovih 5 proizvoda za kosu će vam pomoć da sami uradite potreban styling kose za dan ili noćni izlazak te da bi vaša kosa nakon povratka s ljetovanja bila sjajna i zdrava.

Kérastase / Aura Botanica Bain Micellaire Riche

5f37aa9197c851431d3773e1_11643213-8754583088770997

Kod šampona je najbitnije da je što prirodniji jer mnogi šamponi sadrže sulfate,parabene te natrijev klorid što isušuje kosu. Kosa se utjecajem sunčevih zraka te soli iz mora jako isušuje i gubi vlagu te nema potrebe da to činite još i šamponima. Ovaj šampon  čini 96 % sastojaka prirodnog podrijetla te lagano čisti kosu i daje joj vlagu i sjaj.

Oribe / GOLD LUST TRANSFORMATIVE Maska za kosu

5f37ab28df128718aeead957_Top_Oribe_Gold_Lust_Transformative_Masque_200ml

Za dublju njegu kose najbolje su maske za kosu.Masku možete koristiti  nakon pranja kose, raščešljati te isprati nakon nekoliko minuta.Za dublju njegu kose stavite masku na ručnikom posušenu kosu ispletite u pletenicu te ostavite preko noći i isperite ujutro.Za zaštitu kose na plaži od sunca i mora aplicirajte masku prije sunčanja ili nakon kupanja.Ova  Oribe maska uistinu je moderan lijek za obnovu vlakana kose prodire u vlas ljekovitim bijelim čajem, uljem baobaba i ekstraktom jasmina te joj vraća sjaj i pruža intenzivnu njegu i hidrataciju.

Bumble & Bumble surf spray

Ljeti je i dalje najpopularnija frizura  beach waves. Da bi vaši prirodni valovi s plaže  bili još istaknutiji i postojani ovaj proizvod vam pomažete da lakše oblikujete i osvježite željeni look. Proizvod možete nanijeti nakon kupanja da vam se osuši na suncu te će vam izraziti i definirati valove koji će biti postojaniji tijekom dana. Ako želite ponoviti taj look za večernji izlazak samo operite kosu nanesite proizvod po cijeloj dužini na prosušenu kosu te je posušite do kraja lagano sušilom. Da bi definirali izgled motajte pramenove oko prsta i tako sušite kosu te je kasnije samo razbarušite.

Moroccanoil / Glimmer Shine Spray

Mokri izgled kose je i dalje popularan već nekoliko sezona pa i ovo ljeto.Sve više cura se odlučuje za wet look ili mokri styling frizure te time postižu sexy svježi i moderan izgled.Poigrajte se s ovim Moroccanoil sjajem za kosu, nanesite ga po cijeloj dužini,začešljate prema unazad ili napravite valove preko čela prstima ili češljom te kasnije posušite fenom da ostane.Ovaj sprej je idealan i za stilizirati niski rep ili sexy zalizanu pletenicu.

Leonor Greyl ulje za kosu / Huile Secret de Beauté

Ulja su najbolja ljeti za dubinsku njegu vlasišta i kose te za zaštitu od sunca i soli iz mora.Ovo višenamjensko ulje će vam pomoć vratiti vlagu i sjaj te omekšati kosu kod raščešljavanja.Ovaj ekološki proizvod je miks prirodnih ulja i vitamina E i A uz ugodne i aromatične mirise voća i cvijeća.Ulje nanesite nakon pranja kose, raščešljate kosu, ispletite je u pletenicu te ga ostavite  preko noći za dubinsko djelovanje.Ulje možete koristiti i na plaži prije i nakon izlaganja suncu i moru.